DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(8.4/10)

Van Toog kelderexpert worden?

Wil jij jouw bedrijf en inkomsten laten groeien? Ga dan aan de slag als Van Toog kelderexpert! Wij bieden jou meer opdrachten en een betere omzet per opdracht. Omdat wij de marketing, intake, klanten en facturatie verzorgen, kun jij je bezig houden met het werk waar je écht plezier in hebt, namelijk het uitvoerende werk in de kelder.

Wie zijn wij?

Van Toog is een toonaangevend kelderreparatie-bedrijf. Wij bieden een duurzame oplossing voor lekkages in kelders (met 15 jaar garantie). Een oplossing met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ons vakwerk wordt steeds populairder, waardoor het aantal aanvragen blijft toenemen. Daarom zijn wij op zoek naar jou, dé nieuwe specialist die ons kelderexpert-team wil versterken. Wij werken samen met meerdere specialisten verspreid over Nederland, opgeleid door onze eigen kelderexpert.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar specialisten die bekend zijn met werkzaamheden in kelders of bereid zijn om de werkzaamheden en het expertisegebied uit te breiden. Zo kun je je pas echt specialiseren en jouw bedrijf laten groeien.

Wij zoeken specialisten die:

  • Ervaring hebben met bouwkundige zaken, daarbij is ervaring met het herstellen van beton en metselwerk een pré;
  • Open staan voor nieuwe werkzaamheden;
  • Kundig zijn en snel nieuwe informatie oppakken;
  • Tijd hebben om meerdere opdrachten per week op te kunnen pakken en de komende jaren daarin door te kunnen groeien.

De opdrachten die via Van Toog binnenkomen kun je naast je reguliere werkzaamheden uitvoeren, gewoon vanuit je eigen bedrijf. Wij leveren jou opdrachten in jouw eigen regio!

Wat bieden wij?

Je aanmelden als kelderexpert is heel aantrekkelijk! Wij bieden je het volgende:

  • Je krijgt een gratis opleiding in een specialistische markt. Na deze opleiding mag jij jezelf kelderexpert noemen;
  • Je verdient boven marktconform met opdrachten;
  • Je krijgt gratis, en zonder enig risico kant en klare klanten die al akkoord hebben gegeven tot het uitvoeren van de opdracht. Dat scheelt jou een hoop werk;
  • Wij verzorgen de reclame, marketing, facturatie en intake zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. Zo kun jij je richten op wat je echt leuk vindt: het uitvoerende werk in de kelder!

Kelderexpert worden?

Ben je enthousiast geworden en wil je genieten van alle voordelen die Van Toog jou te bieden heeft? Meld je dan aan als kelderexpert door contact op te nemen met info@vantoog.nl wij gaan graag met je in gesprek!

Live chat - Online