DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelderreparatie VvE en gemeenten

Op zoek naar een specialist die uw kelder waterdicht maakt? Bij Van Toog bent u aan het juiste adres. Onze kelderspecialisten repareren uw kelder middels onze unieke behandelmethode. Of het nou gaat om een particuliere kelder of een kelder in eigendom van een VvE of gemeente, wij gaan graag voor u aan de slag.

Kelderreparaties bij VvE's

Van Toog heeft al voor verschillende Verenigingen van Eigenaren kelders succesvol waterdicht gemaakt. Kiest u als VvE of gemeente voor kelderreparatie door Van Toog? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • We voeren eerst een inspectie uit;
  • U ontvangt binnen 2 weken een passende offerte;
  • We werken met een unieke behandelmethode;
  • U profiteert van water- en lekvrije kelder
  • U krijgt 15 jaar garantie op de kelderreparatie.

Ook voor de reparatie van grote kelders in gemeenten draaien wij onze hand niet om.

Inspectie door onze specialist

Omdat we het heel belangrijk vinden dat we een passende prijsopgave maken zorgen we er altijd voor dat onze specialist persoonlijk langs komt voor een inspectie. De kelderspecialist zal de situatie bekijken en de ruimte opmeten. Deze inspectie vind doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een exacte prijsopgave.

Van Toog inschakelen

Kelders van VvE's of gemeenten zijn vaak groter dan een particuliere kelder. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor kelderreparatie in uw gemeente of VvE.

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van kelderreparatie door Van Toog? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan contact met u op.

Neem nu contact met ons op!

Live chat - Online