De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Neem nu contact met ons op!
088 ‑ 430 30 53

Kelderreparatie VvE en gemeenten

Heeft u last van wateroverlast in uw kelder en bent u daarom op zoek naar een specialist die uw kelder waterdicht maakt? Bij Van Toog bent u aan het juiste adres. De bij ons aangesloten kelderspecialisten repareren uw kelder middels onze unieke behandelmethode. Of het nu gaat om een particuliere kelder of een kelder in eigendom van een VvE of gemeente, onze kelderspecialisten gaan graag voor u aan de slag.

Kelderreparaties bij VvE's

De bij Van Toog aangesloten kelderexperts hebben kelders succesvol waterdicht gemaakt voor verschillende Verenigingen van Eigenaren. Kiest u als VvE voor kelderreparatie door een expert van Van Toog? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • We voeren vaak eerst een inspectie door een bij ons aangesloten bedrijf uit;
  • U ontvangt binnen 2 weken een passende offerte;
  • We werken met een unieke behandelmethode;
  • U profiteert van water- en lekvrije kelder
  • U krijgt gegarandeerd garantie op de kelderreparatie.

Kelderreparaties bij gemeenten

 Voor de reparatie van grote kelders in gemeenten draaien onze kelderspecialisten hun hand niet om. Ook al zijn deze kelders vaak groter dan particuliere kelders, de unieke behandelmethode van Van Toog werkt voor grote kelders goed. Uiteraard zijn bij kelderreparaties voor gemeenten dezelfde voordelen van toepassing als bij kelderreparaties voor VvE's. Bij gemeenten wordt ook vaak eerst een inspectie inspectie uitgevoerd, ontvangt u binnen twee weken een passende offerte en krijgt u garantie op de kelderreparatie. Uiteraard profiteert u als gemeente ook van een water- en lekvrije kelder door onze unieke behandelmethode.

Van Toog inschakelen

Omdat we het heel belangrijk vinden dat we een passende prijsopgave maken zorgen we er vaak voor dat onze specialist persoonlijk langs komt voor een inspectie. Op deze manier zorgen wij voor een goed en volledig beeld van de situatie. De kelderspecialist zal de situatie dus inspecteren, bekijken en de ruimte opmeten. Deze inspectie vind doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een exacte prijsopgave.

Kelders van VvE's of gemeenten zijn vaak groter dan een particuliere kelder. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor kelderreparatie in uw gemeente of VvE.

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van kelderreparatie door Van Toog? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan contact met u op.

Neem nu contact met ons op!

Live chat - Online