DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Stappenplan doorvoeren dichten

Lekkage kan ontstaan door doorvoeren van leidingen. Wanneer dit het geval is, moeten deze doorvoeren gedicht worden. Om u hier een beeld van te geven, is dit hieronder weergeven in een stappenplan.

1
Om uw kelder goed waterdicht te maken, pakken wij altijd de gehele kelder aan. Voordat wij deze kelderbehandeling kunnen uitvoeren, zullen we eerst speciale aandacht geven aan de plekken die snel lekkages geven. Een voorbeeld hiervan zijn de doorvoeren van leidingen.

Deze pakken wij aan door eerst de injectie (epoxy) eruit te snijden. Ook andere mogelijke vullingen zullen wij verwijderen, zodat de doorvoer klaar is voor verdere behandeling.

2
Na het verwijderen van de oorspronkelijke vulling wordt de doorvoer dicht gemaakt met een mortel welke uitstekend hecht aan kunstoffen. Hierdoor zal er een optimale hechting ontstaan tussen de mortelvulling en de leiding.
Deze optimale hechting is noodzakelijk, zodat deze niet los laat in de toekomst. Na het opvullen van de doorvoer is deze klaar voor de laatste stap.

3
Er gaat een krachtig middel over definitieve afwerkingsplaats. Dit middel dringt tot diep in het mortel door, waarbij het in alle haarscheurtjes gaat zitten. Wanneer dit in aanraking komt met water, zal door een reactie die plaatsvindt de waterdichte werking ontstaan. De waterwerende eigenschappen verbeteren dus met de jaren.
Dit is de ideale manier om een uitstekende basis te leggen voor uw verdere kelderbehandeling.

Op deze manier is de doorvoer weer gedicht. Uw kelder waterdicht maken is dus zo gebeurd!

Live chat - Online