De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.4/10)
Neem nu contact met ons op!
088 ‑ 430 30 53

Over ons

"Lekkage in kelders? Wij bieden een duurzame oplossing met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding."

Wateroverlast is vervelend. Zeker wanneer het wateroverlast in uw eigen kelder betreft. Of u uw kelder nou wilt gebruiken voor de opslag van voedingsmiddelen of dat u een compleet verblijf in uw kelder wilt maken, in alle gevallen is het goed om vocht- en wateroverlast in uw kelder te verhelpen. Een kelder waterdicht maken is daarom een goede oplossing voor uw probleem. 

Onze expert in kelderafdichting, ontwikkelde de methode die we gebruiken om kelders te repareren. Deze techniek werd door hem geperfectioneerd en hij verwierf exclusiviteit op de te gebruiken materialen. Dankzij deze werkwijze is Van Toog de enige partij in Nederland die langdurig garantie geeft, de termijn is enigszins afhankelijk van de situatie. Inmiddels bemiddelen we tussen meerdere bedrijven. Zij kunnen terugvallen in geval van nood op onze kelderspecialist. Door deze samenwerking kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Door de telefonische intake en het vermijden van onnodige reiskosten kunnen wij u de beste prijs bieden voor het repareren van uw kelder.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het water- en vochtprobleem in uw kelder? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken dan een prijsopgave voor u zodat u binnen een half uur weet wat de kelderreparatie u gaat kosten.

Wilt u opdrachten via van Toog ontvangen? Wij zijn op dit moment op zoek naar nieuwe kelderexperts.

Van Toog BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede

K.v.K. Veluwe en Twente: 855623344
BTW nummer: NL856723344.B01

Live chat - Online