De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Kelder waterdicht maken

Wateroverlast heeft vervelende consequenties

Kelder waterdicht maken

Uw kelder waterdicht maken is iets wat hoog op uw prioriteitenlijstje moet staan. Een vochtige ruimte heeft namelijk vervelende gevolgen voor u en uw gezin:

 • Vocht heeft vaak schimmel tot gevolg. Dit is een erg ongezonde leefomgeving;
 • Door deze schimmel kunt u de ruimte niet meer gebruiken, een waardevolle opslagruimte, slaap- of hobbykamer gaat verloren;
 • Het is slecht voor uw portomonnee. Uw energierekening zal stijgen, waardoor u minder geld overhoudt voor leuke dingen. Zonde!

U wilt toch ook deze vervelende gevolgen voorkomen? Voorkom een ongezonde leefomgeving en onnodige uitgaven, laat uw kelder waterdicht maken door de experts van Van Toog.

Ongezonde leefomgeving door schimmel
Nare geurtjes door optrekkend vocht
Onbruikbare kelder door wateroverlast

De unieke oplossing

De bij Van Toog aangesloten bedrijven maken gebruik van een unieke methode om een kelder waterdicht te maken. Immers is een lekke kelder niet vaak simpel op te lossen. De bedrijven gebruiken een behandelmethode die de kelder waterdicht zal maken van binnenuit, in plaats van de injectiemethode die slechts oppervlakkig werkt. Deze oplossing werkt als volgt:

 1. Zij behandelen de kelder met een speciaal middel;
 2. Zodra het middel in aanraking komt met water ontstaat er een kristallisatieproces;
 3. De structuur van het cement wordt hierdoor ondoordringbaar voor water en andere vloeistoffen;
 4. De waterproofing eigenschappen verbeteren met de tijd, want het kristallisatieproces gaat door zolang er water aanwezig is. Zelfs als de bovenlaag versleten raakt, blijft de structuur ondoordringbaar;
 5. Zo hebben de verschillende oorzaken van een kelderlekkage geen effect meer op de kelder. Uw kelder blijft dus waterdicht en schimmel is verleden tijd. Veel beter voor uw gezondheid en u kunt weer gebruikmaken van deze kostbare ruimte!

Offerte aanvragen

Aanpak kelder waterdicht maken

Als u contact met ons opneemt om de kelder waterdicht te maken, heeft u bij Van Toog in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte en binnen 3,5 week een afspraak met onze kelderspecialist. De experts hanteren een vast, vooraf duidelijk tarief voor de kelderafdichting.

Voor de behandeling

Voor wij aan het echte werk beginnen, dekt het bedrijf eerst de vloer af en bereiden zij de producten om uw kelder mee af te dichten buiten voor. Zo blijft uw huis zo netjes en schoon mogelijk. Dit scheelt u achteraf een hoop schoonmaakwerk.

Tijdens de behandeling

Na deze voorbereidingen kan het kelder waterdicht maken beginnen. Indien nodig wordt de kelder door de kelderexpert leeggepompt, u hoeft uw kelder voorafgaand aan de kelderreparatie dus niet zelf leeg te pompen. Scheuren worden uitgebikt en opgevuld met een krachtig middel. Zo worden deze probleemplekken meteen waterdicht en lekvrij gemaakt. Indien de kelder een schilder-, stuc- of tegellaag heeft zal de expert deze machinaal verwijderen. Dit is nodig omdat de werkwijze alleen op een kale muur optimaal toegepast kan worden.

Na deze stappen werken de experts de kelder af met het krachtige middel die de kelder volledig waterdicht zal maken. Vocht en andere vloeistoffen hebben geen kans meer, waardoor schimmel en een hoge energierekening verleden tijd zijn.

Na de behandeling

Na de kelderbehandeling nemen onze kelderspecialisten het afval zelf mee, zodat u daar geen last van heeft. Ze laten u achter met een lekvrije kelder en een gezonde leefomgeving. U heeft geen nieuwe afwerking van uw kelder nodig. Wenst u toch een nieuwe afwerking met bijvoorbeeld tegels? Dan kunt u deze 28 dagen na de reparatie aanbrengen. 

Meer informatie over onze stappen vindt u in ons uitgebreide stappenplan.

Klantenbeoordeling
7.1

Voordelen van een waterdichte kelder

Een droge kelder biedt heel veel voordelen, het gemak en comfort van een goede kelder is erg belangrijk voor de rest van een huis. Dankzij de methode van Van Toog kunt u weer volop genieten van alle voordelen die de kelder u biedt:

 • U krijgt er een extra ruimte bij, waarbij vocht geen risico vormt voor uw dierbare spullen en eten en drinken zorgeloos kunnen worden opgeslagen;
 • Of wat dacht u van een extra studeer-, hobby- of logeerkamer? De mogelijkheden van een droge kelder zijn eindeloos. Waarvoor kiest u?
 • Uw energierekening zal dalen, waardoor u meer geld overhoudt om leuke dingen te doen;
 • Schimmel is verleden tijd, veel beter voor de gezondheid van uw gezin!
Extra opslagruimte
Extra speelruimte
Extra leefruimte
Extra wasruimte

Snel uw kelder waterdicht maken?

Water in de kelder is enorm vervelend en dat begrijpen wij. Niet voor niets hebben wij in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte voor u klaar en heeft u vaak binnen 3,5 week al een afspraak met onze kelderspecialist. Veel tevreden klanten gingen u voor en weten dat de unieke bewezen behandelmethode van Van Toog werkt. Ons team bestaat ten slotte uit echte specialisten op het gebied van kelders waterdicht maken. Daarom garanderen zij dat uw kelder water- en vochtvrij wordt en ontvangt u ook altijd garantie op het werk! Is uw kelder niet water- en vochtvrij, dan lossen zij dat dus uiteraard voor u op. Zo bent verzekerd van 100% kwaliteit en een blijvende droge kelder.

Wilt u ook verzekerd zijn van een droge kelder? Neem contact met ons op en u kunt snel weer profiteren van alle voordelen die uw kelder u biedt.

Offerte aanvragen

Live chat - Online