De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.4/10)
Neem nu contact met ons op!
088 ‑ 430 30 53

Kelder waterdicht maken in Staphorst

Natte en vochtige kelders komen veel voor. Dit komt doordat een lekke kelder in Staphorst vaak gedeeltelijk onder het grondwaterniveau ligt en de kelder daardoor onder kan lopen. Heel vervelend, omdat u uw kelder zo niet meer optimaal kunt gebruiken. Vocht of water in de kelder geeft veel overlast en kan veel redenen hebben. Deze kunt u vinden op de pagina oorzaken vochtige kelder. Een natte kelder is dus nooit een prettige situatie, om verschillende redenen.

Nadelen van een natte kelder 

  • Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid;
  • Door het water kunt u de kelder niet meer gebruiken;
  • De spullen in de kelder gaan snel schimmelen en de vloer wordt aangetast.

Unieke behandelmethode

De bij Van Toog aangesloten bedrijven hebben een unieke werkwijze voor kelderafdichting. Het bij ons aangesloten bedrijf dat actief is in Staphorst maakt uw kelder snel weer waterdicht. Schakelt u hen  in voor het water- en lekvrij maken van de kelder in Staphorst, dan pompen zij het water weg, ze dichten de doorvoeren en ze werken de kelder na. Na deze behandeling kunt u zonder problemen weer genieten van de ruimte. Een kelder waterdicht maken brengt dus vele voordelen met zich mee. Eindelijk is er weer plek om uw kostbare spullen veilig op te bergen, of een extra werkkamer erbij te hebben. Mocht uw kelder toch niet water- en lekvrij blijken te zijn, dan komen zij uiteraard terug om dit verder te behandelen, dankzij de garantie!

Ook uw kelder lekvrij maken in Staphorst? Wij helpen u graag!
Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Natte en vochtige kelders zijn een veelvoorkomend probleem. Een kelder die boven het grondwaterniveau ligt, een slechte bouwconstructie of een hoge grondwaterstand is hier meestal de oorzaak van. Kelderlekkage geeft veel overlast, om verschillende redenen:

  • Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid;
  • Door het water kunt u de kelder niet meer gebruiken;
  • De spullen in de kelder gaan snel schimmelen en de vloer wordt aangetast.

Wilt u weer kunnen genieten van het comfort van de extra ruimte die een kelder u biedt? Wilt u uw kelder waterdicht laten maken in Staphorst? Bij Van Toog kunt u altijd gratis en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van kelderreparatie. U zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

Kelder droog maken

Water in de kelder betekent gelukkig niet het einde van uw kelder. Er bestaat namelijk een oplossing om uw lekke kelder in Staphorst snel weer waterdicht. droog te maken. Wél is het zaak dat u de kelder laat behandelen bij de eerste tekenen van lekkage, om erger te voorkomen. In een vochtige omgeving ontstaat ook snel schimmel. Vooral kelderzwam is een hardnekkige vorm die snel moet worden aangepakt. Wij zijn u graag van dienst door uw kelder waterdicht te maken in Staphorst. Kelderafdichting doen onze experts door middel van een unieke behandelmethode, die u een droge kelder garandeert. Daarnaast werken de bij ons aangesloten bedrijven met duidelijke, vaste tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. In ons stappenplan ziet u met behulp van foto's duidelijk hoe de kelderreparatie in zijn werk gaat.

Unieke behandelmethode

Veel kelderreparateurs maken gebruik van de injectiemethode. De bedrijven aangesloten bij Van Toog doen dit niet. Het injecteren van de kelder is wellicht voor even effectief, maar na één of twee jaar ontstaan er vaak weer problemen, waardoor de kelder opnieuw behandeld moet worden. Onze bedrijven hanteren daarom een andere methode om uw lekke kelder in Staphorst snel waterdicht te maken. De methode maakt de structuur van uw kelder ondoordringbaar maakt voor vocht. Daarom geven zij niet voor niets garantie! Voor het waterdicht maken van uw kelder in Staphorst schakelt u Van Toog in.

De voordelen van een waterdichte kelder:

  • Een gezondere leefatmosfeer;
  • Daling van de energiekosten;
  • Stijging van de woningwaarde: gunstig als u gaat verkopen!
  • Extra ruimte: voorraadkast, opbergruimte of zelfs als slaap- of studeerkamer... 

Schakelt u een bij ons aangesloten bedrijf in voor het waterdicht maken van uw kelder in Staphorst? Zij pompen dan eerst het water weg, dichten dan de doorvoeren en werken de kelder na. Daarna kunt u zonder problemen genieten van de voordelen van uw waterdichte kelder! U heeft dan geen last meer van water, vocht en schimmel. Mocht er onverhoopt toch weer een lek in uw kelder ontstaan, dan komen zij uiteraard terug om de kelder weer te reparen. Inc garantie!

Van Toog helpt u graag in Staphorst!

Bent u het vocht in de kelder zat? Mist u de extra ruimte? Daar is wat aan te doen! Gaat u dan voor de oppervlakkige behandelmethode (injectie) van de meeste bedrijven of voor de unieke behandelmethode van Van Toog om uw kelder waterdicht te maken in Staphorst? De keuze is aan u... Wij staan in elk geval voor u klaar!

Live chat - Online