De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.4/10)
Neem nu contact met ons op!
088 ‑ 430 30 53

Wij maken uw kelder waterdicht!

Natte en vochtige kelders komen veel voor. Dit komt doordat kelders vaak gedeeltelijk onder het grondwaterniveau liggen en de kelder daardoor onder kan lopen. Heel vervelend, omdat u uw kelder zo niet meer optimaal kunt gebruiken. Vocht of water in de kelder geeft veel overlast en kan veel redenen hebben. Deze kunt u vinden op de pagina oorzaken vochtige kelder. Een natte kelder is dus nooit een prettige situatie, om de volgende redenen:  

  • Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid;
  • Door het water kunt u de kelder niet meer gebruiken;
  • De spullen in de kelder gaan snel schimmelen en de vloer wordt aangetast.

 De bij Van Toog aangesloten bedrijven hebben een unieke werkwijze voor kelderafdichting. Schakelt u hen in voor het water- en lekvrij maken van de kelder, pompen zij het water weg, ze dichten de doorvoeren en ze werken de kelder na. Na deze behandeling kunt u zonder problemen weer genieten van de ruimte. Een kelder waterdicht maken brengt dus vele voordelen met zich mee. Eindelijk is er weer plek om uw kostbare spullen veilig op te bergen, of een extra werkkamer erbij te hebben. Mocht uw kelder toch niet water- en lekvrij blijken te zijn, dan komen zij uiteraard terug om dit verder te behandelen, dankzij de garantie!

Ook uw kelder lekvrij maken? Wij helpen u graag
Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Natte en vochtige kelders komen veel voor. Dit komt doordat kelders vaak gedeeltelijk onder het grondwaterniveau liggen en de kelder daardoor onder kan lopen. Heel vervelend, omdat u uw kelder zo niet meer optimaal kunt gebruiken. Kelderlekkage geeft veel overlast, om verschillende redenen:

  • Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid;
  • Door het water kunt u de kelder niet meer gebruiken;
  • De spullen in de kelder gaan snel schimmelen en de vloer wordt aangetast.

Wilt u weer kunnen genieten van het comfort van de extra ruimte die een kelder u biedt? Bij Van Toog kunt u altijd gratis en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van kelderreparatie. U zit dan uiteraard nog nergens aan vast.

Kelderreparatie

Water en vocht betekenen niet het einde van uw kelder, omdat er oplossingen bestaan om uw kelder weer waterdicht te maken. De bij Van Toog aangesloten bedijven behandelen uw kelder graag, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw kelder! De kelderafdichting gebeurt door middel van een unieke behandelmethode en ze werken met duidelijke, vaste tarieven. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw kelder waterdicht blijft. U weet vooraf waar u aan toe bent qua kosten, daar staan wij voor. Bovendien geven onze kelderspecialisten garantie op hun werk.

Unieke behandelmethode

Veel kelderreparateurs maken gebruik van de injectiemethode. De bij Van Toog aangesloten bedrijven doet dit niet. Het injecteren van de kelder is wellicht voor even effectief, maar na één of twee jaar ontstaan er vaak weer problemen, waardoor de kelder opnieuw behandeld moet worden. Onze specialisten hanteren daarom een andere methode, die de structuur van uw kelder ondoordringbaar maakt voor vocht. Daarom geven zij niet voor niets garantie!

De voordelen van een waterdichte kelder:

  • Een gezonde leefatmosfeer: beter voor uw gezondheid;
  • De waarde van uw woning stijgt: gunstig als u gaat verkopen;
  • U heeft er een extra ruimte bij; te gebruiken als voorraadkast, opbergruimte of zelfs als slaap- of studeerkamer... 

Schakelt u onze experts in voor het water- en lekvrij maken van de kelder, dan pompen zij het water weg, ze dichten de doorvoeren en ze werken de kelder na. Na deze behandeling kunt u zonder problemen weer genieten van uw waterdichte kelder. Geen last meer dus van grondwater in de kelder of een ondergelopen kelder. Mocht uw kelder toch niet water- en lekvrij blijken te zijn, dan komen de experts uiteraard terug om dit verder te behandelen, dankzij hun garantie!

Van Toog helpt u graag!

Bent u de nattigheid in uw kelder zat en moet daar maar eens verandering in komen? Gaat u dan voor de oppervlakkige behandelmethode (injectie) van de meeste bedrijven of voor de unieke behandelmethode van Van Toog? De keuze is aan u... Wij staan in elk geval voor u klaar!

Ook uw kelder lekvrij maken? Wij helpen u graag!
Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Live chat - Online