De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Grondwateroverlast in Oldenzaal

Veel inwoners van Noordoost-Twente hebben te maken met wateroverlast. Er is sprake van natte kelders, maar ook zeker van water in kruipruimtes, soms wel tot zeventig centimeter. Vanuit de kruipruimte loopt het dan weer de kelder in. Erg vervelend, en wat kunt u daar tegen doen?

Oorzaken grondwater in kelder

Er wordt gemeld dat er verschillende dingen mee kunnen spelen die de wateroverlast veroorzaken, zoals de ligging van de plaats, oude rioolbuizen en het verdwijnen van de textielindustrie. De gemeente zou dan ook bij moeten springen. De gemeente stelt echter dat te oude keldermuren ten grondslag liggen aan de lekkage in Oldenzaal en omgeving. 

Water in kelder

Het is hoe dan ook zaak dat de waterproblemen zo snel mogelijk opgelost worden, want water in de kelder is problematisch. Zo is het een erg ongezonde leefomgeving. Het RIVM zegt dat er waarschijnlijk een samenhang is tussen vocht en gezondheidsklachten zoals hoesten en astma. Daarnaast loopt u ruimte mis, die u natuurlijk veel beter kunt gebruiken. Ook ontstaat er schimmel en de vloer en muren worden aangetast.

Heeft u water in uw kelder en wilt u daar van af? Van Toog maakt uw kelder weer waterdicht. Dan kunt u weer zorgeloos genieten van de voordelen die een kelder u biedt en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw gezondheid. Benieuwd naar onze diensten en prijzen? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragen

Met meer dan 35 jaar ervaring en garantie kunt u op Van Toog rekenen.

Live chat - Online