De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Grondwateroverlast in Hengelo

Wateroverlast is een groot probleem in Twente. Hengelo is daar geen uitzondering op. Sterker nog, de laatste tijd zijn er al 200 meldingen uit Hengelo binnen gekomen vanwege wateroverlast in de kelder of kruipruimte. De meldingen komen uit de hele stad. Het grondwaterpeil is sinds kort enorm gestegen en daardoor is overlast ontstaan. Andere oorzaken zijn de ligging van Hengelo en klimatologische omstandigheden. 

Verantwoordelijkheid bewoner

De gemeente wil bijdragen om de waterproblemen op te lossen. Zo is de gemeente bezig om dranaigeplannen op te stellen voor de Adamsweg en Oude Potsweg, om wateroverlast te voorkomen. De Hengelose wethouder Marcel Elferink vindt echter dat de verantwoordelijkheid ook bij de bewoners ligt. Als de gemeente de wateroverlast tegen gaat, moet de bewoner dat zelf ook doen.

Water in kelder

Water of vocht in de kelder is erg vervelend. Je loopt niet alleen extra (opberg)ruimte mis, maar het is ook nog eens een erg ongezonde leefomgeving. Spullen gaan schimmelen en de vloer wordt aangetast. Met een watervrije kelder kunt u weer genieten van de voordelen van een kelder: extra bergruimte of misschien wel een hobby- of logeerkamer?

Heeft u last van een natte kelder? Van Toog staat klaar om uw kelder waterdicht te maken! Wilt u meer weten over onze diensten en prijzen? Vul ons contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Offerte aanvragenMet meer dan 35 jaar ervaring en garantie kunt u op Van Toog rekenen.

Live chat - Online