De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.4/10)
Neem nu contact met ons op!
088 ‑ 430 30 53

Veelgestelde vragen

Vocht in de kelder

 • Kan ik zelf al wat doen aan mijn vochtproblemen in de kelder?

  Ja, het is mogelijk om zelf vochtproblemen aan te pakken. Het ligt er daarbij wel aan hoeveel water de kelder binnenkomt en of er al scheuren in de wand of vloer zitten. Er zijn verschillende middelen verkrijgbaar om een waterdichte laag aan te brengen om optrekkend of doorslaand vocht tegen te gaan. Vaak blijkt het oplossen van de problemen toch lastiger dan verwacht. Een kelderlekkage kan immers best ingewikkeld zijn en meerdere oorzaken hebben. Daarom kan het veel tijd, moeite en geld besparen om een expert in te schakelen die garantie durft te geven. 

 • Waarom moet mijn kelder water- en vochtvrij zijn?

  Als uw kelder water- en vochtvrij is, kunt u deze ruimte weer gebruiken voor de opslag van materialen of als leefruimte. Het is namelijk zelfs mogelijk om een slaap-, woon- of studeerkamer te maken van uw kelder. Naast het vergroten van de leefruimte zorgt een water- en vochtvrije kelder ook voor een gezondere leefomgeving en minder energiekosten. Kortom, een kelder waterdicht maken is voordelig op meerdere manieren.

 • Kan ik vochtproblemen in mijn woning en kelder voorkomen?

  Vochtproblemen in uw woning en kelder zijn niet altijd te voorkomen. Bij de bouw moet er al rekening gehouden worden met vocht. Er kunnen verschillende maatregelen genomen worden om optrekkend vocht te voorkomen. Wel kunt u ervoor zorgen dat er minder vocht in uw woning is; dit doet u door goed te ventileren. U kunt bijvoorbeeld het beste een raam open zetten als u kookt of doucht. Op deze manier kan condens uw woning verlaten.

De werkwijze

 • Werken jullie ook buiten Enschede?

  Jazeker! Ons hoofdkantoor is dan wel gevestigd in Enschede, maar onze specialisten wonen en werken verspreid door heel Nederland. Onze specialisten kunnen u dus overal in Nederland helpen bij het waterdicht maken van uw kelder.
 • Wat maakt jullie zo bijzonder?

  Onze unieke behandelmethode maakt ons bijzonder. In tegenstelling tot de meeste bedrijven, die de injectiemethode gebruiken, maken onze experts gebruik van een methode die de kelder in één keer waterdicht maakt. De structuur van het cement wordt ondoordringbaar gemaakt voor water, maar blijft wel ventilerend. De structuur blijft ondoordringbaar, ook als de bovenlaag versleten raakt. Injecteren daarentegen is tijdelijk effectief. Veel tevreden klanten gingen u voor en weten dat onze methode werkt. Daarnaast is onze garantie ook uniek.

De garantie

 • Waar geldt de garantie voor?

  Onze garantiebepalingen kunt u vinden op de pagina over de garantie.
 • Is de garantie gebonden aan de persoon die de kelder heeft laten repareren, ook als hij/zij verhuist, of is de garantie gebonden aan het huis?

  De garantie is gebonden aan het huis. Dus ook als u verhuist, blijft de garantie van toepassing op de kelder en gaat dus over op de volgende bewoner.

De prijs

 • Hoe kunnen jullie al een prijsopgave uitbrengen zonder de kelder zelf gezien te hebben?

  Onze kelderspecialisten behandelen de gehele kelder, niet alleen de plek waar het lek is. Daarom weten ze op basis van de afmeting van de kelder al wat er gedaan moet worden om de hele kelder lekvrij te maken. Het is dus niet nodig om direct de kelder te bekijken.

 • Hoe weet ik dat de uitgebrachte prijsopgave de juiste is en dat deze niet nog achteraf aangepast wordt?

  De prijsopgave wordt gemaakt op basis van de door u verstrekte gegevens (o.a. afmetingen, type kelder). Wanneer deze gegevens blijken te kloppen, blijft de prijsopgave hetzelfde. Wanneer op locatie de gegevens echter anders blijken te zijn dan opgegeven, zijn onze kelderspecialisten genoodzaakt de prijsopgave nog aan te passen.
 • Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

  Bij een standaard kelder hebben onze specialisten al binnen enkele dagen een offerte voor u klaar. Is de kelder gecompliceerder? Dan zal onze specialist een offerte op maat voor u maken. Zij bieden u altijd een duidelijk, vast tarief!

De kelderbehandeling zelf

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  De behandeling voor een kelderafdichting duurt, afhankelijk van de grootte van de kelder, doorgaans één à twee volle dagen.
 • Krijg ik veel afval?

  Al het afval wordt gewoon weer door onze kelderspecialisten meegenomen, dus u heeft geen last van achterblijvende rommel.
 • Moet alles uit de kelder?

  De kelder moet zo leeg mogelijk zijn, bijv. kasten en stoelen en andere losse spullen er zoveel mogelijk uit halen, maar zaken als leidingen en radiator kan blijven.

Direct uw kelder water- en vochtvrij laten maken? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Live chat - Online