DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(8.5/10)

Bewezen kwaliteit

De bewezen kwaliteit van Van Toog

U wilt uw kelder waterdicht maken en weer genieten van alle voordelen van de extra ruimte. Maar dit moet natuurlijk wel goed worden uitgevoerd door een kelderexpert. Dan bent u bij Van Toog aan het juiste adres! Onze behandelmethode is uniek in Nederland en pakt een vochtige kelder bij de kern aan. Veel tevreden klanten kunnen over de bewezen kwaliteit meepraten: onze kelderdichting werkt echt! Ontdek nu direct het vakwerk van Van Toog en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 “Mensen met de juiste kennis. Echt vakwerk. We zijn tevreden”– Jan Maarten, 12/07/2016

Unieke en effectieve behandelmethode

De meeste bedrijven maken gebruik van de injectiemethode om een vochtige kelder te lijf te gaan. Helaas werkt dit in de meeste gevallen maar voor even en heeft u na een tijdje alweer last van kelderlekkage. Dat wilt u toch niet? Van Toog pakt het kelder waterdicht maken anders aan. Wij dichten de vochtige kelder met een speciaal middel dat de kelder in één keer waterdicht maakt. Ons middel dringt door tot diep in de kern van het cement. Zo krijgen water en andere vloeistoffen dankzij onze methode van kelderdichting geen kans meer om uw kelder binnen te dringen.

“Deskundig en correct, zeker aan te bevelen”- J.A., 15/07/2016

Ontdek het nu zelf!

Wilt u uw kelder ook weer optimaal gebruiken? Naast de extra ruimte die u ervoor terugkrijgt, is ook veel beter voor uw gezondheid. Maak daarom nu kennis met de bewezen methode van kelderdichting van Van Toog. Onze kelderspecialisten staan voor u klaar en stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Snel van uw vochtige kelder af? Laat uw kelder waterdicht maken door de experts van Van Toog! Neem direct contact met ons op.

Live chat - Online