De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Onze unieke behandelmethode: muur waterdicht maken

Een waterdichte kelder is onmisbaar voor uw huis. U heeft zo extra ruimte die voor veel verschillende doeleinden kan dienen. Je kelder dichten is daarom iets wat hoog op uw "to do"-lijstje moet staan. Een kelder kan op verschillende manieren tegen vocht beschermd worden. Het beste is om de kelder van binnen en buiten af te dichten. Kelderafdichting van buiten is echter slechts een oppervlaktebehandeling en vaak praktisch niet haalbaar, dus vooral kelderafdichting aan de binnenzijde is aan aan te raden.

Voor een kelderdichting van de binnenzijde van uw (lekke) kelder, zijn verschillende mogelijkheden die gebruikt kunnen worden. U kunt zelf actie ondernemen om optrekkend vocht te voorkomen, maar voor een permanente oplossing moet er een specialist aan te pas komen. Een kelder waterdicht maken is met onze bewezen methode zo gedaan. Veel tevreden klanten gingen u voor en weten dat de behandelmethode van onze kelderspecialisten écht werkt. Bovendien garanderen zij blijvend resultaat.

Onze werkwijze voor kelderdichting

De meeste bedrijven maken gebruik van injecteren van de kelder, maar wij doen dit niet. Injecteren werkt maar voor even, terwijl de bewezen methode van de bij Van Toog aangesloten experts een blijvende werking heeft. Zij leveren goed werk en bieden dan ook niet voor niets garantie op het werk. 

Muur waterdicht maken: onze methode

Alle experts die bij van Toog zijn aangesloten, dichten uw kelder met een speciaal middel waarmee de kelder in één keer waterdicht wordt. Hierna wordt de kelder afgewerkt en vlak gemaakt. De structuur van het cement wordt hierdoor ondoordringbaar voor water en andere vloeistoffen, maar blijft toch lucht- en dampdoorlaatbaar. Zelfs als de bovenlaag versleten raakt, blijft de structuur ondoordringbaar. Zo hebben de verschillende oorzaken van een kelderlekkage geen effect meer op de kelder. Een kelder afdichten geeft zo een langdurig effect. 

Verder zorgen onze experts ervoor dat u geen last heeft van de kelderdichting. Zij bereiden onze experts hun middelen buiten voor en dekken alles netjes af, zodat uw eigendommen en vloer niet vies worden. Achtergebleven rommel nemen ze weer mee. Zo blijft het netjes en heeft u zo weer een lekvrije kelder!

Verschil in keldermateriaal

Zoals u kunt zien op de kostenpagina kan een kelder bestaan uit verschillende materialen. De prijs van een kelderreparatie is dus afhankelijk van het materiaal waaruit de kelder bestaat. U vraagt u misschien af waarom. Dit zullen we even overzichtelijk uitleggen:

 • Kaal
  Met kaal wordt bedoeld: een betonnen muur. Hierop is onze werkwijze rechtstreeks toe te passen en heeft verder geen voorbereiding nodig.
 • Stuc of cement
  Is een kelder gemetseld dan zie je bij een kale muur rechtstreeks de bakstenen. Hier zal eerst een raaplaag op aangebracht moeten worden. Dit is eigenlijk een soort cementlaag, waarop wij onze werkwijze kunnen toepassen. Metselwerk is standaard lek, daarom kunnen we niet rechtstreeks op de stenen aan de slag gaan. 
  Onder een stuclaag is doorgaans ook een raaplaag aangebracht, omdat je een stuclaag niet rechtstreeks op de muur kunt aanbrengen. Door deze raaplaag blijft de stuclaag als het ware aan de muur zitten. Wanneer wij aan de slag gaan bij een muur met een stuclaag, dan zullen we deze eerst moeten opschuren tot op de raaplaag. Wanneer de stuclaag beschadigd is, is de raaplaag daaronder dat vaak ook. 
 • Verf
  Verf op de muur moet machinaal verwijderd worden. De methode is niet rechtstreeks op de verf toe te passen. 
 • Tegels
  Een kelder met tegels behandelen is de meest kostbare reparatie van allemaal. Hier stellen onze experts dan ook een op maat gemaakte prijsopgave voor op.
  Met tegels op de vloer kunnen er twee dingen gebeuren: de eerste optie is dat de bij ons aangesloten bedrijven hier een nieuw vloertje van enkele centimeters overheen storten. Deze nieuwe vloer kunnen zij vervolgens waterdicht maken. Wat een tweede optie is, is het verwijderen van de tegels. 

De voordelen van de vochtbestrijding-methode

De behandeling maakt elke natte kelder weer waterdicht. Eindelijk kunt u de ruimte weer voor iets nuttigs gebruiken. Een kelderdichting zorgt er dus voor dat u uw spullen weer kunt opbergen, zonder dreiging van schimmel of vocht. Na het uitvoeren van een kelderafdichting wordt uw leefomgeving in het algemeen ook veel gezonder. Kortom, deze manier van kelder dichten biedt de volgende voordelen:

 • Een water- en lekvrije kelder;
 • Een gezondere leefomgeving;
 • Extra leefruimte;
 • Garantie;
 • Gebruik van de allerbeste methode.

Kortom, onze werkwijze is de oplossing om van deze ruimte weer iets nuttigs te maken. Hier haalt u dus nog veel voordelen uit!

Snel een vochtvrije kelder

Water in de kelder is enorm vervelend en dat begrijpen wij. Niet voor niets hebben wij in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte voor u laten maken en heeft u in de meeste gevallen al binnen 3,5 weken een afspraak met onze kelderspecialist. Veel tevreden klanten gingen u voor en weten dat onze behandelmethode werkt. Onze kelderspecialisten hanteren een professionele en effectieve werkwijze om uw kelder waterdicht te maken: deze oplossing zorgt voor een permanent resultaat, waardoor verdere kelderdichtingen in de nabije toekomst niet meer nodig zijn. Daarom garanderen onze experts dat uw kelder water- en vochtvrij wordt en ontvangt u ook altijd garantie op het geleverde werk! Is uw kelder niet water- en vochtvrij, dan lossen zij dat voor u op.

Al onze afnemers hebben een aansprakelijkheidsverzekering.

Ook profiteren van de voordelen en uw kelder water- & vochtvrij laten maken? Neem nu contact met ons op!

Ik wil een droge kelder!

Live chat - Online