De #1 van Nederland want:
- Bewezen kwaliteit
- Snelle dienstverlening
- Garantie
DE NUMMER 1 IN HET WATERDICHT MAKEN VAN KELDERS

Nog vragen over onze werkwijze of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Klantbeoordelingen
(7.1/10)

Vochtige kelder bestrijden

Door uw vochtige kelder te bestrijden, verbetert u uw huis en uw leefomgeving. Een waterdichte kelder is onmisbaar voor uw huis. 

Vocht in kelder bestrijden

Voor een kelderdichting van de binnenzijde van uw lekke kelder, zijn verschillende mogelijkheden die gebruikt kunnen worden. U kunt zelf actie ondernemen om optrekkend vocht te voorkomen, maar voor een permanente oplossing moet er een specialist aan te pas komen. Het beste is om de kelder van binnenuit en buitenaf te dichten. Kelderafdichting van buiten is echter een oppervlaktebehandeling en vaak praktisch niet haalbaar, dus vooral kelderafdichting aan de binnenzijde is aan aan te raden.

De behandeling maakt elke natte kelder weer waterdicht. Na het uitvoeren van een kelderafdichting wordt uw leefomgeving in het algemeen ook veel gezonder. Onze manier van kelder dichten biedt de volgende voordelen:

Kortom, onze werkwijze is de oplossing om van deze ruimte weer iets nuttigs te maken. Hier haalt u dus nog veel voordelen uit!

Muur waterdicht maken

Alle experts die bij van Toog zijn aangesloten, dichten uw kelder met een speciaal middel waarmee de kelder in één keer waterdicht wordt. Hierna wordt de kelder afgewerkt en vlak gemaakt. De structuur van het cement wordt hierdoor ondoordringbaar voor water en andere vloeistoffen, maar blijft toch lucht- en dampdoorlaatbaar. Zelfs als de bovenlaag versleten raakt, blijft de structuur ondoordringbaar. Zo hebben de verschillende oorzaken van een kelderlekkage geen effect meer op de kelder. 

Snel een vochtvrije kelder

Water in de kelder is enorm vervelend en dat begrijpen wij. Niet voor niets hebben wij in de meeste gevallen al binnen enkele dagen een offerte voor u laten maken en heeft u in de meeste gevallen al binnen 3,5 weken een afspraak met onze kelderspecialist. Veel tevreden klanten gingen u voor en weten dat onze behandelmethode werkt. Onze kelderspecialisten hanteren een professionele en effectieve werkwijze om uw kelder waterdicht te maken: deze oplossing zorgt voor een permanent resultaat, waardoor verdere kelderdichtingen in de nabije toekomst niet meer nodig zijn. Daarom garanderen onze experts dat uw kelder water- en vochtvrij wordt en ontvangt u ook altijd garantie op het geleverde werk! Is uw kelder niet water- en vochtvrij, dan lossen zij dat voor u op.

Ook profiteren van de voordelen en uw kelder water- & vochtvrij laten maken? Neem nu contact met ons op!

Offerte aanvragen

Live chat - Online